Mikä on polttokäymälä?

Polttokäymälä sopii sinulle, joka haluat mukavuutta mökillesi

Polttokäymälä on ympäristövaatimukset ja korkean hygieniastandardin täyttävä, pohjoismaalainen moderni käymälätyyppi. Se on tavallista wc:tä vastaava, huuhteleva tyhjiökäymälä, joka sopii ihanteellisesti mökkiolosuhteisiin. Polttokäymälä ei tarvitse toimiakseen lainkaan jätesäiliötä, keräilypussia, viemäriä tai painevettä. Sen virrankulutustaso on erittäin alhaista luokkaa ja yhteen huuhteluun tarvitaan vain 0,5 l vettä. Polttokaapin tuhka voidaan sirotella esimerkiksi kukkapenkkiin tai nurmikolle.

Turvallinen ja tehokas käymälä koko perheen käyttöön

Valikoimastamme löytyvät polttokäymälät on suunniteltu 5-henkisen perheen ympärivuorokautiseen käyttöön. Polttokäymälän wc-istuin on täysin tavallista wc:tä vastaava posliininen istuin. Vesikäyttöinen polttokäymälä sopii erinomaisesti koko perheelle, sillä käyttö on helppoa ja turvallista.

Polttokäymälän asentaminen käy ammattilaiselta nopeasti. Yhteen vacuumarator-pumppuun voidaan liittää jopa neljä wc-istuinta. Polttokäymälän älykkään elektronisen ohjaimen ansiosta käymälän toimintaa on mahdollista seurata. Se antaa tarpeen mukaan myös hälytyksen kaapin täyttymisestä sekä estää käymälän käytön, mikäli kaappi on täynnä.

Kiinnostuitko?

Tutustu valikoimaamme tästä.

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Kumman sinä valitsisit

Huussi VS Moderni polttokäymälä