Referenssit

Asiakkaamme kertovat kokemuksistaan. Oletko sinä seuraava?

Perheemme on muutaman viime vuoden aikana miettinyt miten saisimme WC:n joka tarjoaisi samanlaiset ominaisuudet ja mukavuudet kuin ”tavallinen” vesi-WC,  vapaa-ajan asunnollemme.

Laajensimme talomme joitakin vuosia sitten, jonka jälkeen talosta löytyi WC:lle sopiva tila.

Kesäasuntomme sijaitsee saaressa saaristomerellä ja sinne on mahdotonta asentaa lokasäiliötä saati järjestää tyhjennyksiä.

Sattumalta tutustuimme messuilla Jets™ CTS4000 vesi WC-järjestelmään ja päätimme nopeasti asentaa sellaisen mökillemme.

Asennus tapahtui suhteellisen nopeasti ja helposti kesäkuussa 2013. Meidän 4 henkisellä perheellä on nyt ensimmäisen käyttökauden jälkeen hyviä kokemuksia.

Käyttötapa on samanlainen kuin meidän WC:llä kotona, ainoa ero on tuhkalaatikko joka on tyhjennettävä vain kerran viikossa.

Polttoprosessi tapahtuu täysin automaattisesti yön aikana, ja mahdollisia hajuja polttoprosessista emme ole huomanneet ollenkaan.

Myöskin vieraamme ovat olleet tyytyväisiä, kun heidän ei enää tarvitsee käyttää ulkohuussia. Syksyllä kun illat alkavat hämärtyä, tuntuu varsinkin naisväestä turvallisemmalta kun ei tarvitse käydä pimeässä ulkohuussissa.

Olemme erittäin tyytyväisiä että investoimme Jets™ CTS4000 WC-järjestelmään.

Kiinteistön rahallinenkin arvo on ehkä jopa noussut. Mutta isoin hyöty on kyllä saavutettu mukavuudella, joka on edesauttanut sitä että voimme olla saarellamme entistäkin kauemmin syksyllä.

Parhaat terveiset

Ulf Forsström

Meidän mielestä Jets™ CTS4000 WC-järjestelmä on hyvä, koska se on hygieeninen ja helppo siivota.

Se on myöskin helppo käyttää ja vaatii vähän kunnossapitoa.

Se toimii huomaamattomasti, kuin ”tavallinen” vesi-WC.

Thomas & Marianne Rönnholm

Referenssi

Kyseisellä polttokäymälällä olemme onnistuneet luomaan mukavuutta ympäri vuoden joka on huomattavalla tavalla kasvattanut elämänlaatuamme, vahingoittamatta ympäristöä tai kuormittamatta vesistöjä.

Jos haluaa viihtyä ”erämaassa”, niin polttokäymälä tuntuu olevan oiva ratkaisu. Se on siisti, tehokas ja lisäksi myös ulkomuodoltaan hyvän näköinen.

Erityisen vaikuttavana pidimme toimitustapaa ja kuinka vaivattomasti se tehtiin:

Strandellin miehet kävivät paikalla mittaamassa ja valokuvaamassa. Runsaan kuukauden kuluttua meille tuli hyvin järjestäytynyt työtiimi, kaikkine tarvikkeineen ja selkeillä työtehtävillä. Meidän tapauksessa kaikki asennettiin valmiiksi kahdessa työpäivässä. Työstä meille jäi sellainen kuva ett kaikki asentajat olivat selkeästi tietoisia omista tehtävistään.

Jälkeenpäin tarvittiin pieni kädenojennus. Vaikka aikataulu oli tiukka, Strandellin henkilökunta pisti heti toimeksi ja ratkaisivat ongelmat käden käänteessä, ja kaikki vielä huomaamattoman nopeasti.

Olemme iloisia siitä, että meillä on tämä polttokäymälä. Eniten iloisia olemme ehkä siitä että tiedämme Strandellin olevan aina käytettävissä jos tarve vaatii.

Fyysinen etäisyys ei näytä aiheuttavan ongelmia.

Näin huollon ja myynnin pitää toimia!

Yvonne ja Thomas