Referenser

Våra kunder berättar här om sina erfarenheter. Är du följande?

Vår familj har i några år funderat på hur man skulle kunna få den komfort en vatten toalett erbjuder till vårt fritids ställe.

Vi förstorade vårt hus för några år sedan och hade ett lämpligt utrymme inne i huset för WC. Vårt sommarställe är på en holme i skärgårdshavet och det går ej att bygga avloppstankar och ordna med tömning.

Vi stötte på Jets™ CTS4000 på en mässa och bestämde snabbt att installera en sådan.

Installationen gjordes i juni 2013 relativt snabbt och enkelt och vår 4 personers familj har nu positiva erfarenhet från första säsongen.

Användningen är likadan som en vanlig vattentoa vi har hemma, med enda skillnaden att askan ur förbränningslådan skall tömmas och det har jag gjort ca en gång I veckan.

Förbränningen sker helt automatiskt under natten och eventuell lukt från förbränningen har vi därför ej lagt märke till.

Våra gäster har också varit nöjda över att inte behöva använda ett “utedass”. På hösten när kvällarna börjar vara mörka känns det tryggt för damerna, att inte behöva gå utomhus.

Vi är väldigt nöjda med investeringen I Jets™ CTS4000 toaletten.

Ekonomiska värdet I fastigheten kanske till och med ökade, men störta nyttan är nog komforten som gjort att vi ännu oftare är ute på vår holme, också på hösten.

Bästa hälsningar

Ulf Forsström

Vi tycker att Jets™ CTS4000 toaletten är bra för att den är hygienisk och lätt att städa.

Den är också lätt att använda och kräver mycket litet underhåll.

Den fungerar omärkbart, som en "vanlig" toalett.

Thomas & Marianne Rönnholm

Referenser

Med ifråga varande förbränningstoalett har vi lyckats skapa en bekvämlighet året om som på ett märkbart sätt har ökat livskvaliteten utan att för den skull överhuvudtaget inverka på miljön eller belasta vattendragen.

Den känns som den ultimativa lösningen om man vill trivas i ”ödemarken”, ren, snygg och effektiv.

Speciellt imponerade var vi av hur till synes mödolöst leveransen gick: Strandells killar kom en gång, mätte och fotograferade. En dryg månad senare kom ett disciplinerat gäng med alla tillbehör och klara arbetsuppgifter. I vårt fall var allt installerat på två arbetsdagar men man hade ett intryck av att alla visste vad de gjorde.

I efterhand behövde vi litet handräckning. Strandells ställde genast upp trots trång tidtabell och löste allt till det bästa, så fort att vi inte ens riktigt märkte det.

Vi är därför glada över att ha denna förbränningstoalett, mest glada är vi kanske i alla fall över att leva i trygg förvissning om att Strandells alltid finns till hands om det behövs.

Det fysiska avståndet verkar inte vara ett problem.

Så skall service och försäljning fungera!

Yvonne och Thomas