Vad är en förbränningstoalett?

Förbränningstoaletten passar för dig, som vill ha det bekvämt på fritidshuset

Förbränningstoaletten är en modern, nordisk toalett som uppfyller miljökraven och kravet på en hög hygienstandard. Den är en vattenspolande vacuumtoalett, som i användning motsvarar en helt normal vattentoalett. Den lämpar sig utmärkt för användning i fritidshus. Förbränningstoaletten behöver ingen slamtank, avlopps- eller tryckvatten-system, inte heller behöver den någon form av uppsamlingspåsar för att fungera. Dess energiförbrukning är låg och för en spolning använder den endast 0,5 l vatten. Askan som uppstår vid förbränningen kan man strö i blomlandet eller på gräsmattan.

Säker och effektiv toalett, som kan användas av hela familjen

De förbränningstoaletter som finns i vårt urval är planerade för en 5-personers familj, med användning dygnet/året runt. Förbränningstoalettens toalettstol av porslin motsvarar en helt vanlig vattenspolande toalettstol. Den vattenspolande förbränningstoaletten passar utomordentligt väl för hela familjen, eftersom den är enkel och säker att använda.

Förbränningstoaletten går snabbt att installera för en yrkesman. Till en vacuumarator™ -pump kan man ansluta till och med fyra toaletter. På förbränningstoalettens intelligenta elektroniska styrcentral kan man vid behov följa med toalettens olika funktioner, antal spolningar mm. Den har ett automatiskt spolstopp ifall av störningar i systemet.

Blev du intresserad?

Bekanta dig med urvalet här.

Tag kontakt, vi berättar gärna mera.

Vilken skulle du välja?

Utedass VS Modern förbränningstoalett