Vi har lösningen åt dig! Världens enda vattenspolande förbränningstoalett!
Vad är en Förbränningstoalett? Läs mera!

Förbränningstoaletten är enkel att använda och fullständigt luktfri!
Bekanta dig med de olika modellerna här! Läs mera!

En vattenspolande förbränningstoalett gör det bekvämt och lyxigt i fritidshuset.Inget behov av avlopp eller tryckvatten! 
Här kan du läsa mera!

En förbränningstoalett till fritidshuset

Förbränningstoaletten är en lösning som är enkel att använda och fullständigt luktfri

Förbränningstoaletten är en miljövänlig och hygienisk lösning för fritidshuset eller någon annan plats, där det inte finns kommunalteknik. Med den moderna vattenspolande förbränningstoaletten upplever du samma känsla som när du använder en helt vanlig toalett. Förbränningstoaletten baserar sig på förbränning, så den behöver inte några avloppsrör i marken och ingen slamtank för att fungera. Det enda som blir kvar är aska, som man kan sprida ut t.ex i blomlandet eller på gräsmattan.

Vårt sortiment består av högklassiga Jets™ vattentoaletter och förbränningsanläggningar från de nordiska länderna.

Ett familjeföretag i den Åboländska skärgården

Strandells finns i den Åboländska skärgården, ett i Nivelax verksamt familjeföretag inom El- och VVS-branschen. Harry Strandell grundade företaget redan år 1950 och nuförtiden drivs företaget av sönerna Tommy och Kim Strandell. Förutom att vi är sysselsatta med El- och VVS-installationer, har vi därutöver specialiserat oss på olika former av energi- och miljösparande lösningar, såsom värmepumpar, solpaneler och förbränningstoaletter. I vår affär hittar du också ett stort urval El- och VVS- tillbehör, samt en hel del andra varor inom området bygga och bo.

Bekanta dig med urvalet av förbränningstoaletter här.

Blev du intresserad?

Tag kontakt, så berättar vi mera.

Aktuellt

  • 05.11.2014
    CombuTech är nu Jets™ CTS4000

    Norska Jets™ som är en av världens största vacuumtoalett tillverkare har köpt upp svenska CombuTech Ab som nu är ett dotterbolag till Jets™. CombuTech förbränningstoaletten heter från och med nu Jets™ CTS4000 förbränningstoalett

    Läs mer