Jets™ CTS4000 Polttoyksikkö, perusosa molemmissa paketissa

Varastossa

0,01 €

CTS4000 on Jets™:in polttojärjestelmä. Sinulla on sama mukavuudet kuin tavallisessa vesi WC järjestelmässä: hygieeninen WC vesihuuhtelulla ja käyttömukavuus sama kuin mihin olet tottunut.

Napinpainalluksella huuhtelet WC:n

Napinpainalluksella huuhtelet WC:n samalla lailla kuin esimerkiksi risteilyaluksella tai junalla. WC-istuin asennetaan talon sisällä, esimerkiksi kylpyhuoneessa tai omassa WC tilassa normaaliin tapaan.

Et ole riippuvainen viemäriputkien kaadoista

Polttoyksikkö CTS4000, voi asentaa jopa 30 metrin päähän järjestelmän tyhjiöpumpusta. Et ole riippuvainen viemäriputkien kaadoista. Polttoyksikön ja tyhjiöpumpun välinen korkeusero voi olla jopa 2 metriä Jets™ 10NT standardi pumpulla. Jos tarvitset pumpun jolla on painepuolella nostokorkeutta peräti 5m tai työntää jopa 100m, niin isompi Jets™ 15MB pumppu on vaihtoehtosi.

Täysin automaattinen, suljettu ja ympäristöystävällinen WC-järjestelmä

Tämä on täysin automaattinen, suljettu ja ympäristöystävällinen WC-järjestelmä. Polttoprosessin kautta fekalit ja virtsa poltetaan ja haihdutetaan käyttämällä 3,5 kW:in sähkövastus tähän tarkoitukseen. Ainoa aine joka jää, on pieni määrä steriiliä tuhkaa joka on tyhjennettävä käyttökerroista riippuen noin kerran viikossa.

Teknisesti turvallinen järjestelmä

Palokammio on eristetty teknisesti kehittyneillä eristyslevyillä ja eristevillalla joilla on erittäin hyvä eristyskyky.

WC-järjestelmä CTS4000 ohjataan kahdella eri järjestelmällä, yksi ohjausyksikkö tyhjiöjärjestelmälle (WC-istuin, tyhjiöpumppu) ja yksi ohjausyksikkö jätteen polttamiselle.

Polttojärjestelmä CTS4000 on varustettu täysin peittävällä turvajärjestelmällä missä kaksi eri järjestelmää työskentelee toisistaan riippumatta. ”Ulkoinen turvallisuus” reagoi tapahtumista ohjausjärjestelmän ulkopuolella ja ”Prosessiturvallisuus” vartioi palotapahtuman.

Tekniset tiedot:

  • Sähköliittymä: 3-vaihe 400V 10A
  • Sähkövastuksen teho: 3,5 kW
  • Energiakulutus: n 1,5 kWh / huuhtelu
  • Päiväsäiliön volyymi: 23 litraa vastaa n 25 WC käyntiä
  • Kaappi: Aluzink
  • Palokammio: Ruostumaton teräspelti SS 2333
  • Katalysaattori: Platina päällystetty

Lisää tietoa Jets CTS4000 asennuksesta löydät täältä: Jets CTS400 käyttö- ja asennusohje