Jets™ CTS4000 Förbränningsenhet, basdel i bägge paketen

I lager

0,01 €

CTS 4000 är ett förbränningssystem från CombuTech. Du har samma bekväma lösning som hos en vanlig vattenspolande toalett: en hygienisk toalett med vattenspolning som känns precis som hemma.

Med en knapptryckning spolar du toaletten

Med en knapptryckning spolar du toaletten precis som det fungerar på t.ex. kryssningsfartyg, eller tåg. Toaletten monteras lämpligen inomhus i ditt vanliga badrum.

Du är inte beroende av eget fall för avloppsrören

Förbränningsenheten CTS 4000, kan monteras upp till 30 meter från toaletten. Du är inte beroende av eget fall, det kan vara upp till 2 meters höjdskillnad från toaletten upp till förbränningsenheten med Jets™ 10NT standard pumpen. Om du behöver en större pump med upp till 5m lyfthöjd eller med upp till 100m transportlängd på trycksidan, är Jets™ 15MB pumpen ditt alternativ.

Ett helautomatiskt och slutet, miljövänligt toalettsystem

Systemet är ett helautomatiskt slutet miljövänligt toalettsystem. Genom en förbränningsprocess bränns och förångas fekalier och urin med hjälp av en 3,5 kW elspiral. Den enda restprodukt som blir kvar är en liten mängd steril aska som behöver tömmas ca en gång per vecka beroende på hur mycket toaletten används.

Tekniskt säkert system

Brännkammaren är isolerad med tekniskt avancerade isolerplattor och isolerull med mycket god isolerförmåga.

Toalettsystemet CTS 4000 styrs av två separata styrsystem, en styrenhet för vakuumtoaletten (toalettstol, vakuumpump) och en styrenhet för förbränningen av avfallet.

Förbränningssystemet CTS 4000 har försetts med ett heltäckande säkerhetssystem där två system arbetar oberoende av varandra. ”Yttre säkerhet” reagerar på omständigheter utanför styrsystemet och ”Processäkerhet” bevakar förbränningsprocessen.

Tekniska data:

  • Elanslutning: 3-fas 400V 10A
  • Effekt elspiral: 3,5 kW
  • Energiförbrukning: ca 1,5 kWh per spolning
  • Tankvolym: 23 liter motsvarar ca 25 toalettbesök
  • Skåp: Aluzink
  • Brännkammare: Rostfri stålplåt SS 2333
  • Katalysator: Platinabelagd

Tilläggsuppgifter om installation av CombuTech CTS4000 hittar du här: CombuTech CTS400 bruks- och installationsmanual